Allt du behöver veta om Almedalen 2015

Imorgon bär det av till Gotland och årets Almedalsvecka. Den femte i rad för egen del. Inför årets vecka har jag varit ovanligt engagerad i ”inför-spaningar” och diskussioner om hur man bäst förbereder sig inför veckan.

Som vanligt kommer vi på Intellecta att producera Almedalsbrevet varje dag under veckan, med snudd på realtidsanalyser och statistik. Läs det första brevet och anmäl dig som prenumerant. Redan nu har vi konstaterat att årets Almedalsvecka är den mest jämställda någonsin sett till fördelningen av kvinnor och män i paneldebatterna. 48 procent av deltagarna är kvinnor under Almedalens alla seminarium. Men det betyder inte att kampen är över.

Här är några fler tips från mina andra kanaler.

Min blogg på resume.se:

OmVärldens podcast Utvecklingssamtalet:
utvecklingssamtalet-avsnitt10

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

9 svar på ”Allt du behöver veta om Almedalen 2015”

 1. Gud dag.

  Behöver du en akut lån för att lösa dina finansiella behov, erbjuder vi allt från $ 5,000.00 till $ 10,000,000.00 lån Max, vi är pålitliga, effektiv, snabb och dynamisk, med 100% garanti även u ge kredit till (i euro, pounds och dollar .) den räntesats som gäller för alla avlöningsdag lån (3%), om du vill återgå till oss genom [watermike025@outlook.com) med följande information:

  Låntagar information.
  Namn: …………
  Lånebelopp: ………..
  Lån Varaktighet: ……….
  Kön: ………..
  Land: ……….
  Telefon: ………
  Adress ………..
  månadsinkomst: ……..

  tack.
  Page.Steve
  E-post: watermike025@outlook.com

 2. Hej!

  Jag kollade upp nu 100 dagar och bloggade varenda dag. Räknar man från detta datum så är det 18/3-26/6 som gäller. Här bloggade jag hela 368 inlägg.

 3. SECURE SHIELD LOAN FINANCE SERVICES , is a

  charitable
  loan organization formed to help our individuals

  all
  over the world who are going through financial

  crises
  We give out loans from the range of
  $1,000 to $90,000,000. Our loans are well insured

  and maximum security
  is our priority, at an interest of 2% rate.

  Available Loans
  *Commercial Loans.
  *Personal Loans.
  *Business Loans.
  *Investments Loans.
  *Development Loans.
  *Construction loans.

  If you need any of these kinds of loan,you will

  have to fill the
  below form below.

  APPLICATION FORM
  Name:—————-
  Address:————-
  Country:————-
  Occupation:———-
  Loan Amount———-
  Purpose of loan——
  Loan Duration——–
  Phone Number:——–

  STAY BLESS
  Marcus Helm
  Phone number: +1-979-202-1380
  EMAIL ADDRESS: {secureshield@outlook.com]
  http://www.secureshield.webs.com
  SECURE SHIELD LOAN FINANCE SERVICES

 4. DEAR SÖKANDE

  BEHÖVER DU 100% finansiering? JAG KAN serva din ekonomiska behov MED MINDRE PAYBACK PROBLEM. Det är därför vi fonden DIG FÖR BARA 3%. Oavsett dina omständigheter, EGENFÖRETAGARE, pensionerat, HAR en dålig kreditvärdighet; VI KAN HJÄLP flexibel återbetalning ÖVER 2 till 20 år. KONTAKTA OSS PÅ: lenderbetty.judy55@outlook.com
  FULLSTÄNDIGA NAMN:
  LÅNEBELOPP:
  LÅNE LÄNGD:
  LAND:
  TELEFONNUMMER:

  OBS: ALL Svaret måste översändas VIA: lenderbetty.judy55@outlook.com
  TACK
  MRS BETTY JUDY

 5. Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att fru Cuagrado, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (feliciacuagrado@gmail.com)

 6. Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

 7. lån erbjudande utan förskottsbetalning
  vi är individer som erbjuder lån av alla slag till alla personer som har möjlighet att betala tillbaka med en ränta mindre lägre än banken, under en given tidsperiod.
  notera: endast banköverföring avgifter som tas ut av låntagaren.

 8. Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, bil

  lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital

  kapital, etc .. Oavsett om du är ett lån från en bank eller finansiell vägrat

  inställning för en eller flera reasons.You på rätt plats för att

  Ditt lån lösningar! Jag är en privat långivare, jag ger

  företag och privatpersoner på låga räntor och prisvärd

  2%. Vänligen kontakta mig via e-post

  (loancompany9090@gmail.com)

 9. Hallå,

  Är du en affärsman eller kvinna? Om det i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansinstitut upplever svårigheter att få lån från? Personliga lån, expansion av verksamheten, entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering , hårda pengar lån. Tja, behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, kontakta oss med en ständig följeslagare av kredit genom denna e-post (gonzalezandresloan@gmail.com)

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: