Blogg100 – fyra i rad

Blogg100 logotype

Jag funderade ganska länge, men sen bestämde jag mig. Det blir ett Blogg100 i år igen, för fjärde året i rad. Förra året anmälde sig över 800 deltagare till utmaningen, som alltså går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Tillsammans skrev vi 22 500 inlägg och taggade 14 600 tweets med hashtaggen #blogg100. Här kan du läsa statistik från förra året och om avslutningsträffen i Stockholm.

Varför Blogg100? 
För att det gör skillnad, framförallt för deltagarna, men förstås lika mycket för läsarna. Har du en glest uppdaterad blogg kommer den få nytt liv igen. Du kommer att få nya läsare och de kommer att återvända oftare. Du kommer att hitta saker att blogga om som du inte ens visste fanns, och du kommer lära dig saker längs vägen. Du kommer också hitta gemenskap bland andra bloggare som deltar i utmaningen, bland annat genom den gemensamma Facebook-gruppen.

Så gör du för att vara med i Blogg100, 2015

1. Anmäl dig via det här formuläret – om du vill. Då kommer du att stå med på den officiella listan med alla som deltar i utmaningen. (Det går såklart bra att vara med även utan att anmäla sig. Vi gör det här för vårt eget bloggandes skull, och för att det är kul!)

2. Regler för Blogg100 – Fyra i rad

 • Blogg100 startar söndagen den 1 mars 2015 (men det går bra att hoppa på utmaningen  när som helst efter det, enda skillnaden är att du går i mål något senare)
 • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
 • Tagga inlägg, tweets och annat relaterat med taggen #blogg100 (om du vill)
 • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara.
 • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.
 • Det är frivilligt, men här finns logotypen för Blogg100, om du vill ladda ner den eller bädda in den i anslutning till inläggen på din blogg.
 • Om du vill kan du gå med i Facebook-gruppen för Blogg100 där vi pratar om bloggandets utmaningar och delar tips och erfarenheter.

Tips: Tänk lätt och snabbt, snarare än tungt och svårt. När du tvingas publicera många inlägg i följd kommer de längre texterna och analyserna att dyka upp automatiskt efter ett tag. Det är det som är vitsen med #blogg100.

Nu kör vi, lycka till!

/Fredrik Wass
Twitter: @bisonblog
Instagram: @bisonblog

Blogg100-avslutningen 2013, med paneldebatt på Historiska museet. (Foto: Linda Hörnfeldt)
Blogg100-avslutningen 2013, med paneldebatt på Historiska museet och cirka 100 deltagare som alla varit med i utmaningen. (Foto: Linda Hörnfeldt)
Halvtidsmingel på Intellecta, under Blogg100 2014.
Halvtidsmingel på Intellecta, under Blogg100 2014. På flera platser i landet hölls även lokala Blogg100-träffar.

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

109 svar på ”Blogg100 – fyra i rad”

 1. Pingback: #blogg100 | Varjen
 2. Känns bra detta nu kör också jag, allt för att bli av med torris-stämpeln som min Sahara-stämplade blogg haft nu så länge 😉

 3. Go beyond store brand pet foods. Acer is a newcomer in the global market, but it has launched some of the best handsets chanel espadrilles to give a tough competition to other gadgets. The shops are irregular, monoecious, large, and usually brightly colored; they are gathered into a paniculate chanel espadrilles terminal racemose or inflorescence. Don’t be upset if your kitten refuses to interact with you for the first few days. And why wouldn’t it when you are almost there, at the comfort of yo

 4. Har en fundering.
  Behöver ändra min bloggadress av personliga skäl, men själva innehållet på bloggen kommer vara detsamma och jag har varit med från dag ett.
  Ska jag då göra en ny anmälan, fastän vi kommit in i utmaningen en bit eller kan du bara ändra min bloggadress på listan?

 5. Pingback: Ninni Udén
 6. God dag,
  Vi är statliga lån godkända anbud, vi ger ut lån till privatpersoner och företag på en låg ränta, behöver du en familj lån, personliga lån, billån eller företag lån? Om ja vänligen maila oss via e-post: mrpaulwend65@aol.com,

  OBS: du är att komma tillbaka till oss med nedanstående låneansökningsformuläret

  LÅNE ANSÖKAN:

  Namn,

  Belopp som behövs,

  Längd,

  Country,

  telefonnummer,

  månatlig INCOM,

  Vänligen komma tillbaka till oss omedelbart,
  Tack.

  Kontakt e-post: mrpaulwend65@aol.com

 7. Mr.Jimmy Edwards har öppnats för alla i behov av någon finansiell
  hjälp.Vi ge ut lån till privatpersoner, företag och företag med
  begripligt sätt (3% ränta)
  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, auto
  lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital
  osv … eller var du vägrade ett lån från en bank eller någon finansiell institution
  för en eller flera reasons.You är på rätt plats för ditt lån
  lösningar!

  Eftersom jag har är i den här branschen sedan 1999 efter min pension som en minister av EKONOMI HUS och väggar och är ett registrerat långivare
  och jag har hållit mitt rykte under många år som en legit långivare och Här är vägen till ekonomisk frihet ..

  Obs: Att jag kan låna dig det belopp du behöver som ett lån och om du kan konstatera och berätta syftet med lånet och det finns ingen anledning för dig att vara skeptiker och förvirrad om denna transaktion du har att göra med en gud som fruktar person och en legit lån långivare ..

  Maila oss för mer information: (jimmycox2012@live.com)

  Fyll på och tillbaka lånet ANSÖKAN FÖR BEHANDLING AV DIN
  ANSÖKAN ..
  Förnamn: …………………
  Efternamn: ………………
  Permanent Adress: ………………..
  Stad / Postnummer: ………………
  Land: ………………..
  Kön: ……………….
  Födelsedatum (yyyy-mm-dd): ……………
  LÅNE INFORMATION
  Belopp som behövs: ………………
  Lånevillkor och Längd: …………………
  Månads Inkomst: ………………..
  Gäller Telefon / Fax: ……………………
  Syftet för lånet: Affärs Personligt: ??………………….
  Namn / Bakgrund Företag: …………….
  .
  Tack och hälsningar

  Få tillbaka till mig så fort som möjligt med ovanstående uppgifter om mer informationen.

  Jag hoppas att höra från dig.

  Hälsningar

  Mr Jimmy Edwards.

 8. Kära Herr / Fru,
  Behöver du finansiering?
  Behöver du ett lån?
  Behöver du Business eller personliga lån?
  Vill du refinansiera ditt företag?

  Vi ger ut lån till en enskild och bolaget på 2% ränta
  årligen. För mer information kontakta E-post: watermike025@outlook.com

  Namn:
  Land:
  Belopp:
  Telefonnummer:
  Lån varaktighet:

  Hälsningar
  Fru vatten mike

 9. Behöver du ett lån? Är du i en finanskris eller behöver pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Du har en låg kredit värdering och du finner det svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansinstitut? Här är din chans att få ett lån från vår organisation. Vi erbjuder lån till privatpersoner för följande ändamål och mycket mer. Personliga Lån, expansion av verksamheten, Business Start-up, utbildning, skuldkonsolidering, hårda pengar lån. Vi erbjuder lån till låg ränta på 3%. Kontakta oss idag via e-post (resortslendinggroup@gmail.com)

 10. Är du i behov av ekonomiskt situation? Har du tänkt att få ett akut lån? Vi erbjuder ett lån på lång och kort sikt till den breda allmänheten. Vi kan hjälpa dig med ett lån på en mycket låg ränta. Kontakta oss nu via: victoriajamesloans (a) hotmail.com

 11. Om du behöver ett akut lån från ett välkänt företag,
  med bra villkor och relationerna på arbetsmarknaden, då du
  Kontakta oss så erbjuder vi lån på
  prisvärd ränta på 3% och ditt arbete hos oss
  blir en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
  oss via e-post: millerporter102@gmail.com

 12. Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

 13. Ser fram emot 100 2016 med blodigt allvar som det var sist. Det finns bra förlorare och dåliga. Det gäller bara att vara strukturerad och ha driv. Må bäste hen vinna. Mvh John

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: