Följ med mig till Intellecta Corporate

Efter några år i USA och Afghanistan, och som frilans hemma i Sverige med inhopp på bland annat Sveriges Radio och Svenska Dagbladet (och fantastiskt mycket härligt jobb åt Internetworld) kommer jag från och med 4 november börja jobba på kommunikationsbyrån Intellecta Corporate på heltid.

Jag ser mycket fram emot att få jobba med några av de smartaste personerna i kommunikationsbranschen, och vill du följa med mig på resan så är du förstås välkommen att jobba med mig som kund inom ramen för byråns verksamhet (vore kul!).

Här är pressmeddelandet:

Intellecta rekryterar välkänd digitalprofil

Intellecta Corporate fortsätter att växa och rekryterar Fredrik Wass, känd digitalprofil och journalist, som strategisk rådgivare.

Fredrik har bevakat den digitala utvecklingen inom medievärlden i närmare femton år och bland annat haft uppdrag för Sveriges Radio, Internetworld, Svenska Dagbladet och Veckans Affärer. Fredrik är också en efterfrågad och erfaren föreläsare inom ämnet digitala medier. På Intellecta Corporate kommer Fredrik att stärka det digitala och redaktionella erbjudandet i rollen som senior strategisk rådgivare.

– Vi är så glada över att ha rekryterat Fredrik Wass! Hans djupa och breda kunnande om digitala kanaler och redaktionella miljöer ger oss en fantastisk möjlighet att stärka vårt erbjudande till kund ytterligare, säger Alexandra Kindblom, chef redaktionellt/digitalt .

Fredrik är en profilerad bloggare (bisonblog.se) och twittrare och ligger bakom initiativet Blogg100 och Crop100, två digitala projekt som rönt stor uppmärksamhet de senaste åren. Fredrik kommer att fortsätta föreläsa och hjälpa till att skapa uppmärksamhet för Intellecta Corporate och för Intellecta Corporates kunder i sin nya roll som strategisk rådgivare.

– Med Fredrik Wass på plats blir vår position i gränslandet mellan digitala och redaktionella tjänster svårmatchat, säger Hampus Brynolf, strategichef på Intellecta Corporate.

– Det händer många spännande saker på kommunikationsområdet just nu. Utifrån det känns Intellecta Corporates styrka och fokus inom strategi, redaktionell kommunikation och digital utveckling helt rätt. Efter att ha jobbat med och bevakat den digitala världen under lång tid ser jag fram emot att få använda mina erfarenheter tillsammans med byråns kunder och medarbetare, säger Fredrik.

Fredrik tillträder tjänsten den 4 november.

Intellecta Corporate har i över 30 år utvecklat kunders kommunikation till ett strategiskt viktigt verktyg. Intellecta Corporate ingår i börsnoterade Intellecta-koncernen, med cirka 350 medarbetare. Läs gärna mer på www.intellectacorporate.se .

För mer information:
Alexandra Kindblom, chef redaktionellt/digital: 070-735 14 63; alexandra.kindblom@intellecta.se
Hampus Brynolf, strategisk chef: 070-873 33 34; hampus.brynolf@intellecta.se

7 kommentarer