Blogg100-finalen firas 13 maj

Det kändes väldigt avlägset i januari när Blogg100-utmaningen drog igång, men nu börjar vi som är med att närma oss slutet. Den 3 (eller den 2:a?) maj går de första i mål (alla började inte exakt samtidigt). Tidigt började vi att diskutera att det vore kul att ses och fira när alla 100 dagarna var över. Därför har jag fixat ett event på eftermiddagen den 13 maj där alla som deltar eller har deltagit i Blogg100 och andra intresserade av bloggutvecklingen i Sverige är välkomna. Jag har bjudit in några blogg- och medieprofiler och Sveriges Kommunikatörer har gått in och hjälpt till med lokaler (Historiska museet) och en del annat. Jag tror det kan bli kul, och du är välkommen.

Medverkar gör bland andra Ebba von Sydow (SVT), Hans Kullin (Coop/Media Culpa), Joakim Nyström (Bloggbyrån), Jonas Söderström (Blind Höna), Karin Pettersson (Aftonbladet) och Rebecca Crusoe (Isobar/Popjunkien). Det kommer antagligen bli ytterligare några personer, men ”in the spirit of Blogg100” så är det viktigaste att vi som kämpat med bloggandet under våren får träffas och utbyta erfarenheter tycker jag. Jag har nästan fått lite Bloggforum-känsla när jag jobbat med eventet.

Läs mer och anmäl dig på: Blogg100 – av bloggare för bloggare.
När du anmält dig kan du gå med i facebook-eventet också.

Historisk bloggträff på Historiska museet.
Historisk bloggträff på Historiska museet.

9 kommentarer

Kul! Men visst går vi väl i mål 2 maj? Eller har jag räknat knasigt? Om man skrev inlägg 1 onsdag 23 jan så skriver man inlägg 100 torsdag 2 maj.

Ah, jag vet inte riktigt, jag kan ha fel. Har för mig att någon annan (tror det var Deeped) räknade ut slutdatumet. Men det är inte så noga eftersom mer än hälften av deltagarna hoppade på veckorna efter typ. Kommer du den 13:e? Vore kul!