Blogg100 har fått en logo

Eftersom mitt mål med bloggutmaningen Blogg100 varit ganska blygsamma har jag inte lagt någon tid på paketering eller ”branding” av själva grejen. Men jag tänkte att det ändå kunde vara kul att ha någon form av logotype. Därför frågade jag Joakim Nyström om han kunde tänka sig att sätta ihop något. Och det kunde han. Jag ger dig, logotypen för Blogg100, fri att spara ner och använda som du själv önskar. Tack för hjälpen Joakim!

Kopiera koden i den här rutan om du vill bädda in logon på din blogg:

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

11 svar på ”Blogg100 har fått en logo”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: