Bisonblog

Samhälle, internet, media

Blogg100 har fått en logo

Eftersom mitt mål med bloggutmaningen Blogg100 varit ganska blygsamma har jag inte lagt någon tid på paketering eller ”branding” av själva grejen. Men jag tänkte att det ändå kunde vara kul att ha någon form av logotype. Därför frågade jag Joakim Nyström om han kunde tänka sig att sätta ihop något. Och det kunde han. Jag ger dig, logotypen för Blogg100, fri att spara ner och använda som du själv önskar. Tack för hjälpen Joakim!

Kopiera koden i den här rutan om du vill bädda in logon på din blogg:

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Relaterade inlägg:

Föregående

Känslor i vägen för affärsbesluten

Nästa

Svar på tal

6 kommentarer

  1. Kul idé med logo 🙂

  2. Bra gjort. Var ska man lägga den?

  3. Hoppas det är okej att jag laddat ner bilden istället och länkar till sidan 🙂

  4. dum fråga kanske, men är det ok att bloggutmanas via en blogg man har i uppdrag att blogga ifrån?

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén