Bisonblog

Samhälle, internet, media

Så följer du utvecklingen av #Blogg100

Det kanske blir lite tjatigt så här i början av #Blogg100 att skriva om och kring själva bloggutmaningen i sig hela tiden. Men eftersom det är så många som engagerat sig i både bevakningen och utvecklingen av den här lilla bloggbävningen, så vill jag bjuda på några länkar.

Slutligen har Twingly varit snälla och satt upp en Twingly Liveboard där du kan följa #blogg100 i realtid. Gillar verkligen den enkla men tydliga tjänsten under evenemang som Melodifestivalen, Sweden Social Webcamp eller valvakor. Och nu under #Blogg100 såklart.

Twingly Liveboard #Blogg100

Twingly Liveboard #Blogg100

 

 

Relaterade inlägg:

Föregående

Tankarna bakom SVT:s responsiva nyhetswebb

Nästa

Klistrat inlägg: Just nu pågår #blogg100

4 kommentarer

  1. Hej, schysst att du tipsat! skulle du kunna ändra länken till mig till min tumblr som är med i #blogg100 istället? den länk som är nu är till mitt gamla Berghs-portfolio, haha. Rätt länk ska vara http://enhimlansmassa.tumblr.com 🙂
    – erika

  2. Har nu anmält mig till detta evenemang.. Är det bara börja att blogga nu då???

  3. Ja, kör hårt! och gå gärna med i vår grupp på Facebook om du inte redan gjort det. https://www.facebook.com/groups/136275449869187/

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén