Det är fortfarande väldigt orättvist att han är borta

Starkt. #sime12

Pontus Schultz får årets SIME Awards
SIME Awards tilldelas varje år ett ungt nytänkande, innovativt bolag eller en ledare som inspirerat och imponerat på den nordiska digitala arena. SIME delar även ut ett Grand Prize till det företag eller person som juryn ansett varit den viktigaste positiva kraften och inspirationskällan för såväl stora som små företag i regionen. I år har juryn varit enad om att båda prisen ska gå till en och samma person – den hastigt bortgångne Veckans Affärer chefredaktören, media-intraprenören och inspiratören Pontus Schultz.”

På bilden: Pontus fru Lisen Schultz tog emot utmärkelsen på SIME idag. Otroligt starkt och ett minne jag kommer att bära med mig länge. Dagarna rusar på och livet vägrar stanna upp, ändå slår mig orättvisan i bröstet varje gång jag tänker på Pontus och att han inte finns kvar längre.

Mer: Pontus Schultz stiftelse för ett mänskligare näringsliv.

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: