Bibliotekshögskolan delar ut pris

”Från och med fredag den 12 oktober kan du nominera kandidater till Borås nya stipendium – Sociala Mediepriset. Sparbankstiftelsen Sjuhärad har beviljat medel till Högskolan i Borås för att dela ut stipendiet vars syfte är att ”uppmärksamma en person som gjort väsentliga insatser sett ur ett samhällsutvecklingsperspektiv inom sociala medier-området.” Läs mer.

Nominera till Sparbankstiftelsen Sjuhärads Sociala Mediepris här.

Det låter som att det är nationella/regionala/kommunala initiativ som kan komma att premieras snarare än internationella. Jag tänker att det finns massor av fina grejer som händer inom skolvärlden och bland svenska kommuner. Ofta märks de inte på riksnivå dock.

 

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Bibliotekshögskolan delar ut pris”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: