Almedalen igen

Senast jag var i Visby under almedalsveckan var 2010, nyss hemkommen från ett halvår i ökenuniform. Kolla gärna min lista som summerar den veckan. Jag blev väl mottagen och introducerad i redaktionen för Makthavare.se och har sedan dess hjälpt till med både Pridebevakning och valvakor. I år är det dags att återvända till Visby.

Jag och Anton Johansson på Bloggplats H12, 2010

Jag finns i Visby under hela nästa vecka och kommer att arbeta både ideellt och arvoderat i många olika sammanhang. Det ska bli härligt att träffa bekanta ansikten, men också lära känna nya. Kul att se att Godmorgon Almedalen finns på plats som vanligt (med ny vinjett). Samtidigt är min känsla att antalet livesända program och inslag är fler än någonsin. Alla stora etermedier finns på plats och jag tänker bland annat spana in Nyhetslabbet, Tankesmedjan, TV4 News och Ekot. Mina egna alster kommer du i huvudsak att hitta på Makthavare.se under veckan.

Redaktionen för Makthavare.se kommer i år att hålla till på Bloggplats H12 i Wisby Strand, så om du känner för att ta en pratstund hittar du mig antingen där eller längs Visbys gator och gränder på väg till ett slumpartat möte eller en kostsam protest. Som när jag hamnade framför en viss Gudrun Schyman (se mitt klipp nedan) i färd med att bränna Studio Totals hundralappar.

Vi ses i Visby.

Gudrun Schyman eldar pengar i Almedalen from Fredrik Wass on Vimeo.

Här är ett gäng bilder från senast det begav sig: