Hur mycket är 1,18 instagram?

”S-ledaren Stefan Löfven anklagade under söndagens partiledardebatt regeringen för att ha dragit ner anslaget till utbildning med 0,08 instagram.. Statsminister Reinfeldt kontrade med att alliansregeringen satsat 1,18 instagram på utbildning sedan maktskiftet. […]
Slutsats: pengars värde är abstrakt även satt i relation till annat.
Tre påsar chips motsvarar förresten 0,000000015 instagram.”

Marcus Jerräng på Computer Sweden skriver underhållande och tänkvärt om pengars relativa värde. Måsteläsning.

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: