Bisonblog

Samhälle, internet, media

Nytt avsnitt av Maktministeriet

”Vi diskuterar Facebooks allt större plats på webbkartan efter Instagram-köpet samt ställer oss frågan varför resebolag som Ving och Fritidsresor blir dissade på grund av bristande information, trots en mer aktiv digital närvaro jämfört med tidigare.”

Maktministeriet avsnitt 12: Är Facebook det nya Microsoft och varför dissar folk reseföretagen?

Relaterade inlägg:

Föregående

Båda sidor av myntet

Nästa

Från behållare till dialog

1 kommentar

  1. Vi diskuterar Facebooks allt större plats på webbkartan efter Instagram-köpet samt ställer oss frågan varför resebolag som Ving och Fritidsresor blir dissade på grund av bristande information, trots en mer aktiv digital närvaro jämfört med tidigare.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén