Alla hjärtans födelsedag

Det 37:e inlägget i #Blogg100-utmaningen skrivs på min 35:e födelsedag. Det är dessutom alla hjärtans dag. Skriver nog inte så mycket mer än så idag, men konstaterar efter att ha sett den här seriestrippen hos Julia Skott att det för det mesta är skönt att slippa hetsen som många andra verkar gå igenom på ”min dag”. Istället kan jag fokusera på att jag är ett år närmare graven samt de mängder av gratulationer som anlänt via Facebook under dagen. Moderna tider.

The worst resolution to the Valentine Prisoner's Dilemma when YOU decide not to give your partner a present but your PARTNER decides to testify against you in the armed robbery case.
Valentine Dilemma, från xkcd

 

 

 

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Alla hjärtans födelsedag”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: