#STOPSOPA

Som du kanske såg här på Bisonblog under gårdagen deltog jag i en protest mot de amerikanska lagförslagen Stop Online Piracy Act (SOPA) och Protect IP Act (PIPA). Det här klippet förklarar rätt bra vad det handlar om. Läs gärna den här artikeln i Forbes också om du är nyfiken. Ibland är satir som sagt det bästa instrumentet för att nå ut med viktiga samhällsfrågor. Och för en gångs skull får Hitler spela good guy.

It’s funny because it’s true:

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”#STOPSOPA”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: