När lämnar du Facebook?

Nu finns ett nytt avsnitt av Maktministeriet att lyssna på, podcasten där vi pratar om makt och strukturer på internet. I program nummer fyra pratar Josefine, Julia och jag om ”corporate power”.

Vilken makt har de stora IT-jättarna på nätet och hur förhåller vi oss till dem? Vad krävs för att vi ska överge Facebook och hur medvetna är vi om hur Googles tjänster fungerar? Medias granskning av nätmakten ökar, men spelar det någon roll?

Du hittar Maktministeriet på iTunes eller Soundcloud:

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: