Mäta makt, går det?

Två veckor efter premiärsuccén släpptes idag den svåra uppföljaren ut på grönbete. Det handlar om avsnitt nummer två av podcasten Maktministeriet. Du hittar den på Maktministeriet.se.

I det andra avsnittet pratar vi som vanligt om makt på nätet, den här gången med fokus på hur man uppnår den och vem som har den. Statisk eller rörlig, oförtjänt eller given. Makten utövas konstant, men vem är det egentligen som har mest inflytande? Och hur mäter vi det?

Maktministeriet avsnitt 2 – om maktmätning by Maktministeriet

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: