Idag på Trollen och Rollen

Idag befinner jag mig på knytkonferensen Trollen och rollen, som jag skrev om förra veckan. Gridden är fylld av journalistik-relaterade ämnen och frågor, och vid lunchtid kommer priset för årets medieorm delas ut till Flashback-grävet om Terje Hellesøs förvanskade lodjursfoton. Representanter från Flashback kommer att närvara.

Du följer diskussionerna kring konferensen på hashtaggen #trollenorollen på Twitter och Bambuser. Senare kommer det att läggas upp ljud från i princip alla sessions. Först ut på min agenda idag var Emmy Rasper som är programledare på Brunchrapporten och berättade hur hon hanterar kommentarer på nätet (både positiva och negativa).

Nu är @emmyrasper in the house. Om besökarkommentarer m.m. #trollenorollen

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: