Skit i kubik

Idag bloggar jag på DN.se om kampen mellan medielogik och social logik, och vad Ghandi har att säga om Staffan Heimerson.

Harmlös skit är mänsklig.

Vem ska orka läsa allt? Det är som att fråga vem som är målgruppen för dina diskussioner med familjen eller kompisen vid middagsbordet. Genom att se sociala medier och fokusera på ordet medier gör man ett stort feltänk. Traditionell medielogik går inte att applicera på sociala relationer.

Relaterade inlägg:

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Skit i kubik”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: