Vad manusförfattarna till The Social Network missade – enligt Facebookgrundaren

Mark Zuckerberg, grundare av Facebook, kommenterar filmen The Social Network och vad som skiljer den från verkligheten. Det visar sig att kostymören lyckats återskapa varenda en av hans tröjor helt korrekt i filmen, men det som Zuckerberg tycker att filmskaparna missat helt är att motivet till att bygga en tjänst kan vara just glädjen i att bygga en tjänst. Att det inte behöver vara konstigare än så.

Tipstack: Kristofer Björkman

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: