Jag och Johanna börjar blogga På webben

Så var det äntligen klart. Jag och Johanna Ögren börjar blogga om internet på DN.se. Inte en dag för tidigt. Bloggen är döpt till På webben och beskrivningen lyder:

"Fredrik och Johanna älskar internet. De diskuterar, vrider och vänder på allt som har med nätet att göra. Och de slutar aldrig att förundras över internets påverkan på samhället, på människorna och på livet."

Intervju med oss hittar du här.

DN.se/pawebben är adressen till bloggen.

Jag inser att det verkligen är dags att uppdatera Bisonblogs header. Skägg FTW.

 

Fredrik-wass-johanna-ogren

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Jag och Johanna börjar blogga På webben”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: