Var med i BloggSverige 5

Hans Kullin är en av de tidigaste bloggprofilerna i den svenska kommunikationsvärlden. För femte året i rad genomför han undersökningen Bloggsverige, en ofta refererad och länkad temperaturmätare i bloggvärlden. Svara på enkätfrågorna du också.

"Bloggen Media Culpa
genomför sin femte årliga undersökning av svenska bloggare och
bloggläsare. Svara på enkäten genom att klicka på länken och uppmana
gärna fler att delta: http://cli.gs/D9td1B"
Tagg:
Hashtag (för Twitter): #bsv5.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: