Utan handbok ingen expert

Lägg två dagar i veckan, läs tio böcker i ämnet och blogga/twittra allt du kan. Då blir du expert inom ett nischat område, enligt Urban Lindstedt. Men framförallt måste du skriva en handbok i ditt ämne. Det är så du tar steget från hobbytyckare till branschguru enligt Urban, som själv profilerat sig inom sökmotormarknadsföring och e-handel.

Till slut kanske du kan sälja din tid online för 1800 kronor timmen. Det är i alla fall vad Twingly försöker göra när de bjuder ut internetstrategen Anton Johanssons dyrbara tid till försäljning. Betalning sker via Tinypay.me.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: