Samtidigt i Mazar-e Sharif

Idag bloggar jag på DN.se om ett projekt jag jobbar med tillsammans med vår Gender Field Advisor här nere i Afghanistan.

"Vi håller på med ett projekt som går ut på att stötta afghanska kvinnor i allmänhet och rekrytering av kvinnor till polisväsendet i synnerhet. Vi har bland annat intervjuat både män och kvinnor inom Afghan National Police (ANP) och projektet görs med anledning av den internationella kvinnodagen den 8 mars. Men budskapet gäller förstås året om."

Läs hela inlägget och se fler bilder på Dn.se: Kvinnliga poliser och afghansk byråkrati.

Ulrika med en afghansk kapten från ANP

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Samtidigt i Mazar-e Sharif”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: