Nu kan du börja rösta i YABA (Yet Another Blog Award)

Yaba-daytona Efter en nomineringsprocess där Twitter spelade en stor roll är det nu dags att rösta på din favorit i byrån Daytonas återkommande bloggpris YABA. I kategorin Media där jag själv är nominerad tänker jag lägga min röst på Jardenberg Unedited. För mig som lever lite avsides på andra sidan jorden just nu, är Jockes länktips och kommentarer guld värda. Det är möjligt att jag uppskattat några av de andra bloggarna mer om jag var hemma och på banan så att säga. Men just nu försöker jag mest hålla kvar huvudet över ytan när det handlar om att följa trend- och medieutvecklingen. Andra favoriter är Same Same But Different och Vassa Eggen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Nu kan du börja rösta i YABA (Yet Another Blog Award)”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: