Jag börjar blogga på DN.se (också)

Nu expanderar Bisonimperiet. Idag hade Afghanistanbloggen på DN.se premiär. Jag kommer att skriva betraktelser kring det som händer här nere i insatsområdet och kanske även glutta en smula på den afghanska mediala arenan. Det är ett intressant och nytt grepp av DN. Samtidigt bör det förtydligas att min arbetsgivare är Försvarsmakten, och bloggandet sker på egen tid, utanför mitt ordinarie uppdrag.

Hör gärna av dig om det är något särskilt du vill att jag ska ta upp i mina inlägg. Ibland blir man hemmablind.

Dn-bloggen

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Jag börjar blogga på DN.se (också)”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: