Bison Trackback 2009: Henrik Torstensson, Stardoll

Henrik_torstensson "Rädslan för ekonomisk katastrof har släppt sitt dödgrepp om branschen"

Jag frågar några bra människor om deras upplevelse av 2009. Vad var viktigast och vad kommer vi att minnas även i framtiden? Henrik Torstensson är SVP Strategy på Stardoll samt styrelsemedlem i Videoplaza

Nämn en viktig händelse i din bransch under 2009 som folk kommer att minnas även i framtiden?
Facebook blev med spel som Farmville, Pet Society och Happy Aquarium, en spelplattform i klass med Windows, Xbox, Wii och PlayStation. Farmville blev, med över 70 miljoner spelare per månad, lika stort som klassiska spelhits som The Sims och Super Mario Bros. Det stora intresset för spel på Facebook ledde bland annat till att Electronic Arts köpte Pet Society-utvecklaren Playfish för över 300 miljoner dollar.

Hur skulle du beskriva utvecklingen just nu?
Rädslan för ekonomisk katastrof har släppt sitt dödgrepp om branschen och under 2010 är det dags att bygga nya tjänster (och förbättra existerande).

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Bison Trackback 2009: Henrik Torstensson, Stardoll”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: