Grattis Bonnier R&D

Ni får ju jobba med Björn Jeffery på heltid framöver. Jag tror det kan hända riktigt bra saker. Björn är inte den första stjärnan hos er, men helt klart en av de som lyser starkt. Det blir fin-fint det där.

Urban lifestyle

Björn med lite old media (dock gratis) i San Francisco våren 2008.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Grattis Bonnier R&D”

  1. Björn Jefferys uppdrag: Lösa gåtan om mediebolagens framtid

    Foto: Hugo Wetterberg (CC-licens) Jag brukar blogga om när Björn Jeffery byter jobb. Så varför bryta trenden nu. I veckan stod det klart att Björn Jeffery lämnar jobbet som director, future media and technology på Bonnier R&D för att istället…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: