”Idag ska vi prata om döden”

Om två timmar landar Johanna och Daniel på flygplatsen i San Francisco och jag tar BART-tåget för att möta upp dem. För dig som inte får chansen att träffa Johanna i verkliga livet den närmaste veckan så rekommenderar jag att titta och lyssna på hennes reflektioner kring digitala testamenten i SR Metropol. En diskussion som delvis inspirerats av mina tidigare inlägg och de samtal som jag och Johanna haft i ämnet när vi satt mittemot varandra i Blustret. Johanna och Erik pratar om Webwill.se och ger även konkreta exempel på hur svårt det kan vara att ta bort en profil från Facebook om en släkting gått bort. Ljud och bild nedan:

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: