Den svenska mediEklassen

FilterGöransson, Ekman, Johannesson, Bergström, Carlson, Almqvist, Nolberg, Öste, Friman, Bergström, Torsne, Löfstedt, Eriksson, Frank, Frisk, Forsell, Johansson, Niklasson, Nilsson, Olsson, Pettersson, Ponzi och Västerbro.

 Jag gillar magasinet Filter. Och det är ingen slump. Det finns en orsak till att den svenska medieklassen kramar ihjäl tidningen. Ovan är en lista på efternamnen på alla de personer som medverkade i nummer 7, 2009 (april – maj), inklusive fast redaktion och frilansare.

 

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

4 svar på ”Den svenska mediEklassen”

  1. Är det kända personer eller är poängen att det är svenska svenska namn?
    Me like Filter – perfekt för resor. Lukta lite på omslaget när man sätter sig på flygbussen sen fattar man inte vad som har hänt förrän man är framme på plats fyra timmmar senare.
    Hoppas nästa nummer ligger snart i brevlådan.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: