På plats hos Greentech Media

Du som följer Bisonblog vet sedan tidigare att jag är i USA inom ramen för Innovation Journalism-programmet (arrangerat genom ett samarbete mellan svenska VINNOVA och Stanford University). Nu har jag varit här i cirka fem veckor och avverkat introduktionsperioden på Stanford. Från och med igår praktiserar jag heltid på Greentech Media och skriver om cleantech-området. Gårdagen började med att jag gjorde ett blogginlägg som handlar om hur bolaget Entech tvingas sparka 40 procent av sin personal. Om du är intresserad av området kan du läsa mer på www.greentechmedia.com.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”På plats hos Greentech Media”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: