Bisonblog

Samhälle, internet, media

Bisonblog petad av Media Culpa

Som du säkert läst har bloggtävlingen YABA avgjorts. Bisonblog låg länge på tredjeplatsen i kategorin Media men jag fick se mig nedflyttad till fjärdeplatsen med en ynka poäng i slutspurten, slagen av Media Culpa.

Vinnare i kategorin Media är Same Same But Different, som visat att det går att skriva långt på nätet och ändå bli både länkad och läst. Grattis!

Jag gillar verkligen YABA och Daytonas fokus på bloggvärldens medie- och kommunikationsrelaterade bloggar. Jag har faktiskt hittat flera nya favoriter genom att kolla in de nominerade bloggarna. Gör det du också.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

T-shirts är det enda som funkar

Nästa

Jag tror att det funkar…

1 kommentar

  1. Ledsen att jag petade ner dig till Sven Nylander-platsen. Vi hade dock inte ens chans mot SSBD o Mindpark, men gruppbloggar är ju fusk ändå så vi räknar inte dem 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén