Bisonblog petad av Media Culpa

Som du säkert läst har bloggtävlingen YABA avgjorts. Bisonblog låg länge på tredjeplatsen i kategorin Media men jag fick se mig nedflyttad till fjärdeplatsen med en ynka poäng i slutspurten, slagen av Media Culpa.

Vinnare i kategorin Media är Same Same But Different, som visat att det går att skriva långt på nätet och ändå bli både länkad och läst. Grattis!

Jag gillar verkligen YABA och Daytonas fokus på bloggvärldens medie- och kommunikationsrelaterade bloggar. Jag har faktiskt hittat flera nya favoriter genom att kolla in de nominerade bloggarna. Gör det du också.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Bisonblog petad av Media Culpa”

  1. Ledsen att jag petade ner dig till Sven Nylander-platsen. Vi hade dock inte ens chans mot SSBD o Mindpark, men gruppbloggar är ju fusk ändå så vi räknar inte dem 😉

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: