Värsta bästa listan från Martin Jönsson

Det är högsäsong för årsbästalistor just nu. Innan du får läsa bisonblogs årskrönika så smygstartar jag med att länka till Martin Jönssons årssammanställning. Där avslöjar han även att hans blogg kommer att läggas ned "om några dagar". Mycket tråkigt tycker jag men jag är säker på att Martins skarpa analyser kommer att dyka upp i fler sammanhang. Om inte i hans nya position, så i andra situationer. Tack Martin för alla bra inlägg hittills.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: