Anderson Cooper om att blogga

Han är ett av ankarna i anrika CBS 60 minutes. Under Katrina-katastrofen i USA gjorde han känslosamma CNN-ståuppor från ett orkandrabbat New Orleans. Nu kommer del två av hans dokumentär Planet in Peril Så här säger Anderson Cooper till Dagens Media om bloggande:


Bloggande är mer intimt och ger större kontakt mellan reportern och
läsaren. Där kan man beskriva mer om arbetet bakom. Vi har en liveblogg
under sändningarna också. På så sätt kan vi vara i kontakt med de som
tittar under programmet och ta upp frågor som ställs på bloggen i tv.
Det är ett sätt att riva väggen mellan tittaren och programmet.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: