Valvaka i flera sociala medier

Bloggaren Deeped beskriver hur han själv bevakar valet i olika sociala medier samtidigt som han funderar kring varför det amerikanska valet blir så uppmärksammat även i Sverige. Han tipsar också om en liten mini-omröstning som han drog igång på mikrobloggtjänsten Jaiku tidigare idag. Frågan var kort och gott vem besökarna hejade på av presidentkandidaterna.

"Det är också fascinerande att ganska många i ens omkrets spenderar
natten med att vaka in amerikanska valet. Det är rena Super
Bowl-känslan ibland :)"
Läs hela inlägget.


Bisonblog bevakar presidentvalet i bloggvärlden på uppdrag av Aftonbladet.se
. Läs mer.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: