Obama upclose

Jag tycker det är helt fantastiskt att det på Barack Obamas flickr-konto går att titta på bilder från valvakan i Chicago med hans närmaste familj. Familjen Obama och Biden sitter i ett litet rum och följer röstresultaten och man kan se både spänning och glädje under kvällens lopp. Till slut blir det dags att gå ut och möta publiken. Bilderna är publicerade under Creative Commons vilket gör att vem som helst får publicera dem förutsatt att källan och Creative Commons-licensen anges, dock ej för kommersiellt ändamål.
Tipstack till Roger Åberg på Jaiku.

Obama-collage

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: