Pelle Törnberg om Murdoch-dyrkan och konjukturöverlevnad

Vinnarna i lågkonjukturen är de som har mycket pengar att förlora och den vi ska ta rygg på är Rupert Murdoch. Fler än någonsin läser tidningar och färre än någonsin vill betala för dem. De få som vill betala måste få en oerhört mycket bättre produkt och den måste vara exklusiv. Det säger Pelle Törnberg, tidigare vd på Metro, grundare av Strix och en MTG-veteran, i en intervju med Dagens Media. Hör och se Törnberg berätta om hur han ser på medieutvecklingen den närmaste tiden. Intervjun finns på Youtube (se klippet nedan):

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Pelle Törnberg om Murdoch-dyrkan och konjukturöverlevnad”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: