”The institution of marriage in Sweden has collapsed”

En påhittad undersökning som bevisar påhittade samband. Via Kullin hittar jag ett fantastiskt roligt men samtidigt tragiskt klipp med Bill O’reilly som ger oss ett av många exempel på sin minst sagt kreativa journalistik (obs, ironi). Det bästa i hela klippet är när en av intervjupersonerna säger "I just came back from Stockholm a couple of weeks ago and I didn’t hear anything about people not getting married". Al Franken kommenterar.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

6 svar på ””The institution of marriage in Sweden has collapsed””

  1. hahaha.. finns inte den rätta faktan så får man skapa den, inga konstigheter!

  2. Ja, det ÄR verkligen grandiost! Hurra hurra för ett rejält kvällsgarv!
    Hörde för övrigt om en psykologisk undersökning från USA som visade att Bill O’Reilly inte är en genomsnittlig amerikan, utan en genomsnittlig mytoman. It’s irrefutable … 🙂

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: