Mammabloggare flyttar hem till Mama

Grossessan
På bloggen Grossessan har besökarna sedan två år tillbaka kunnat läsa om mode och skönhet kopplat till graviditet. Nu tar gänget bakom bloggen konceptet vidare och flyttar in på tidningen Mamas sajt.

Anna Kågedal, Malin Essen och Rebecca Crusoe står bakom bloggen och kommer att fortsätta skriva inlägg även i framtiden. Eftersom jag hyr kontorsplats i samma rum som Rebecca tog jag ett snack med henne om bloggflytten.

– Vi har märkt att vi har stort genomslag i målgruppen. Det finns inte riktigt några konkurrenter. Vi tycker att Mama är den ultimata plattformen för Grossessans budskap. Vi vill prata mode, stil och inte massa vällingkladd, säger Rebecca Crusoe.

Bloggförfattarna kommer nu att satsa på fler bilder, intervjuer och teman. Grossessan ska fungera som en inspirationskälla och tidsfördriv för gravida, medgravida, modeintresserade och andra nyfikna.

– Det går att skriva om barn- och graviditetsrelaterade ämnen utan att raljera om hur man är trött, fläckig och inte har gått på bio på hundra år, säger Rebecca Crusoe.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

3 svar på ”Mammabloggare flyttar hem till Mama”

  1. ”Vi har märkt att vi har stort genomslag i målgruppen. Det finns inte riktigt några konkurrenter. Vi tycker att Mama är den ultimata plattformen för Grossessans budskap.”
    heh, pratar pr-konsulter pressmeddelandespråk på kontoret också?

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: