Bisonblog

Samhälle, internet, media

Nya Twingly lanseras i låst betaversion

Spamfritt sök, sociala rankingfunktioner och en indexering baserad på betrodda bloggars länkar är några av finesserna med nya Twingly, som idag lanseras i låst betaversion. Och Linköpings stolthet kan sträcka på sig. Twingly har tidigare uppmärksammats internationellt av bland annat Techcrunch som även idag skriver om betalanseringen. Ska Twingly bli Europas Technorati? Det återstår att se. Men redan idag finns flertalet skarpa samarbeten med europeiska mediabolag utrullade och mycket talar för att fler är på gång. Samtidigt som deras bloggsökmotor står sig väl i konkurrensen. Jag har testat de nya funktionerna och gillar vad jag ser, än så länge.

Bild_4

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Därför är en vanlig mobil hetare än 100 000 kronors-kameran

Nästa

Vad Sydsvenskan kan lära sig av What’s Next

1 kommentar

  1. Tack för bra respons! Jag tycker faktiskt vi är på god väg att bli en europeisk motsvarighet till Technorati, redan idag ger vi relevantare resultat här i europa gentemot konkurrenterna.
    Men mer är pågång! Var så säker!
    /A

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén