Disruptive Media om hur landskapet förändras

Idag arrangeras konferensen Disruptive Media på Berns i Stockholm. Du kan följa konferensen via livesänd video (gänget bakom bambuser är på plats och filmar tillsammans med Björn Falkevik) eller jaiku backchannel där kommentarer till föreläsningarna postas löpande.
Disruptive Media fokuserar på allt det som är roligt med internetutvecklingen, det vill säga hur medielandskapet och mediekonsumtionen förändras drastiskt. Just nu.
Keynote-talare är Neville Hobson.

Jag är där på förmiddagen. Kom fram och säg hej vetja.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: