De hundra bästa webb 2.0-tjänsterna

Nu är det klart. De 100 bästa webbapplikationerna är rankade. Underlaget kommer från 1,9 miljoner röster från hela världen och det är Webware som står för tävlingen. Listan är en inspirerande samling för dig som vill förstå vad det är som är webb 2.0 på riktigt, och vad som kännetecknar riktigt bra webbtjänster generellt. Sajter med svensk koppling på listan är Stardoll och Skype. Och det är slående hur populära Googles olika tjänster har blivit för webbesökare världen över. Av de hundra topprankade tjänsterna kommer tio från Google! Kolla in hela listan här.
[Tipstack: Henrik Torstensson]

Winnerswebware

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

3 svar på ”De hundra bästa webb 2.0-tjänsterna”

  1. Det är nog till och med elva eller fler tjänster som kommer från Google. Den elfte tjänsten är alltså Youtube. Microsoft har fem eller fler tjänster med på listan.
    Mikael

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: