Nordens första Facebook Developer Garage

Fdgstockholmlogo
Organisationen som gav oss Hej! 2007 och Hubbub07 är tillbaka. Jag talar förstås om NuStart – ett gäng Singaporestudenter och entreprenörer med ett imponerande driv. Och den här gången är siktet inställt på Facebook. Den 14 mars öppnas portarna till Nordens första Facebook Developer Garage på KTH i Stockholm. Traditionellt brukar ett FDG samla alla som är intresserade av sociala nätverk och webbutveckling för att utbyta erfarenheter kring skapandet av Facebookapplikationer. NuStart breddar konceptet och kommer förutom applikationsdiskussionerna att arrangera föreläsningar med personer som är trötta på Facebook samt ta in representanter från MySpace som kommer att tala om Googles Open Social-plattform.

Läs mer om NuStarts FDG på konferensens wiki och gå med i Facebookgruppen. Läs mer om ursprunget till Facebook Developer Garage.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

3 svar på ”Nordens första Facebook Developer Garage”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: