Därför är Facebook på dekis om ett år

I ett inslag på Internetworlds webb-tv ställs tre frågor som ett gäng IDG-medarbetare får svara på. Även jag fick vara med på ett hörn och ger min åsikt om Stina Honkamaas framtidsutsikter som ny vd för Google i Sverige.

Vad tror du?

– Blir 2008 året då internet går om direktreklam i omsättning?
– Är
Facebook på dekis i slutet av året?
– Kommer Stina Honkamaa att göra succé som Sverigechef för Google?

Se inslaget.

Webbfraga

 

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Därför är Facebook på dekis om ett år”

  1. Skönt att se att Bosse håller stilen. Honkamaa lämnar Google innan 2008 är slut. Om inte i praktiken så i tanken och känslan. Därmed inte sagt att Honkamaa är en mindre lämplig kandidat än Kinnander var. Jobbet är ogenomförbart enkelt uttryckt.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: