Årets webbår från Networkers.se

Kommittén för Internetannonsering (KIA) var årets Jesus. Och nästa år börjar Svensson använda Jaiku. Det är några av slutsatserna när Fredrik Nygren på Networkers.se analyserar året som gick. Kolla in vilka fler webbhändelser som var viktigast under året och vilka som var de stora flopparna.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Årets webbår från Networkers.se”

  1. Fredrik: Jaiku får nog först släppa sin betastatus så att folk kan joina. Det vore intressant om det blev det. Jaiku är riktigt smidigt sätt att kommunicera.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: