Intressanta citat från Le Web 3

Internetworlds redaktionschef Ulrika Halvarsson var en av få svenskar på Le Web 3 i Paris i veckan. Hon har samlat ett gäng citat från några av webbvärldens hetaste personer just nu. Citat som på ett sätt ramar in de tankeströmmar som finns därute. Min favorit kommer från statistikhjälten Hans Rosling från Gapminder:

"Min granne vet allt om 200 olika viner. Jag däremot vet allt om 200
länder. Och däri ligger problemet: Det finns alldeles för många
människor som känner till allt om viner, och alldeles för få som
vet något om världen" Läs fler citat och kolla bilderna här.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Intressanta citat från Le Web 3”

  1. Tack för tipset om Ulrikas artikel! Jag träffade tyvärr aldrig henne på LeWeb3, det var ju typ 1800 personer där och deras web har inga sökfunktioner värda namnet.
    Jag har sammanfattat mina egna tankar från
    LeWeb3 och även om mina idéer för ett nytt koncept för Conferences 2.0:
    http://alfabravo.com/blog

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: