WNiNM om Aktuellt, SEO och betalda bloggare

Microphone
Igår medverkade jag än en gång i podcasten What’s Next, den här gång med inriktning på "New Media". På plats i Skypestudion fanns förutom jag, Olle Lidbom, Fredrik Nygren, Kristin Heinonen och Tomas Wennström. Vi diskuterade bland annat SVT Aktuellts grepp att släppa in tittarna på redaktionen, SvD:s googleannonsering, ny och gammal journalistik samt Aftonbladets ambition att ge tillbaka lite av de pengar de tjänar på annonser hos bloggare.

Lyssna och läs mer på What’s Next in New Media.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: