Missade du Disruptive?

Igår arrangerades Disruptive Media på Berns i Stockholm. Lidne Inc med Annika Lidne i spetsen stod bakom konferensen. Jag hann aldrig dit tyvärr, men vis av erfarenhet vet jag att mina vänner i bloggosfären gjorde sitt bästa för att täcka upp bevakningen. Och nästan alla fanns på plats, både i publiken och framför den. Den här listan med blogginlägg relaterade till konferensen är riktigt matig, och Niclas Strandh på Researcher.se verkar ha dragit det tyngsta lasset.

Under den avslutande paneldebatten talades bland annat om sociala medier i förhållande till förtroende, mätbarhet, omätbarhet, hyperlocal och viral spridning. Precis som vanligt alltså. Läs Niclas referat (Panelmedlemmen Geoffrey = Björn Jeffery från Good Old). Läs även konferensbloggen med alla presentationer.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Missade du Disruptive?”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: