Vad är det värsta som kan hända med miljön?

Wonderingmind42 ger miljövännerna en schysst argumentationsteknik i filmen The Most Terrifying Video You’ll Ever See:Och här försvarar han samma argumentation:

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

3 svar på ”Vad är det värsta som kan hända med miljön?”

  1. 1) Man kan använda exakt samma argumentation för att t.ex. ”bevisa” att man bör leva ett fromt och religiöst liv för att hamna i himlen istället för helvetet.
    2) Han likställer ”actions” med politiska ändringar: Al Gore och Peter Eriksson ska rädda världen. Jag tror själv betydligt mer på teknisk utveckling och entreprenörskap och _färre_ regleringar. Då blir vi bättre förberedda på alla former av hot som kan drabba mänskligheten.

  2. Nu har jag väntat på temperaturhöjningen i 3 år men det ända som hänt är att jag fryser mer nu än 2004 när jag går utanför dörren.
    En annan sak som slog mig häromdagen: Om 100 dör av uppvärmning i Spanien så räddas säkert 1000 från förfrysning i Sibirien, men deras liv är säkert inte värda lika mycket som ett EU-liv.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: