Microsofts bildarkivsida hackad

Det verkar som att den bildarkivsida där journalister ska kunna ladda ner pressbilder från Microsoft i Sverige är hackad. När jag besökte sidan (2007-10-14 kl 02:17) såg den ut som nedanstående bild visar (klicka för större version). Någon som vet mer?

Microsoft Swedish press picture page hacked

Sidan går bland annat att nå via länken i vänstermenyn på www.microsoft.se/pr.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Microsofts bildarkivsida hackad”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: