Om Omform

Så var konferensen Omform över för den här gången. Jag deltog som utlovat i en paneldebatt som jag tyckte blev hyfsat nyanserad. Researcher-Niclas har samlat ett gäng länkar till vad som skrivits om både föreläsningar och debatt så kolla gärna in det här inlägget. Niclas livebloggade även utförligt från dagen. Själv fångade jag några av Stina Honkamaas ord i den här artikeln på Internetworld.se.

Omformdebatt

Matias Palm-Jensen, Fredrik Wass, Brit Stakston, Stina Honkamaa, Peter Ingman och Viggo Cavling.
Foto: Alter Ego.


Ping. Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: