Martin Jönsson om Trondgate

En av mina favoritbloggare Martin Jönsson belyser Trond Sefastsson-gate (Vassa Eggens epitet låter bättre) i ett blogginlägg. Helt klart ligger det både hundar och journalister med dolda agendor begravda lite varstans. Någon gång i oktober borde väl de flesta kort ha lagts på bordet, men jag räknar med att de närmsta veckorna kommer innehålla fortsatta avslöjanden, trovärdighetsras och rejält drev.

"There’s something rotten in the state of Sefastsson-affären, men möjligen inte bara hos huvudpersonen." >>

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Martin Jönsson om Trondgate”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: